Civilek és a sajtó

Újra Civil Fórumot szerveztünk Baglyasalján. Az írott és az elektronikus sajtó városunkban működő szerkesztőségeinek vezetői, munkatársai és a civil szervezetek képviselői találkoztak. Azt vizsgálták, hogy „partnerségben” hogyan segíthetnék a civil nyilvánosság szélesítését, másrészt az olvasók, a hallgatók és a nézők számának növelését. A házigazdák nevében elnökünk Báti Jánosné, a városvezetés részéről polgármesterünk, Székyné dr. Sztrémi Melinda köszöntötte a megjelenteket. Dr. Diósiné Taracsák Judit, Lakatos Katalin és Simon Lajos jó hangulatban moderálták a tanácskozást.

Bódi Györgyné dr. kétszeresen is főszereplője volt a rendezvénynek. Rövid, érdekes sajtótörténeti előadását a résztvevők nagy érdeklődéssel hallgatták, másrészt ő nyerte el Salgótarján Pogácsa Nagymestere címet.

Városrészünk közösségi és kulturális életét támogató tevékenységéért Eötvös Mihály alpolgármester úr, Tóth Tibor a Váczi Gyula Művészeti Iskola igazgatója, művésztanár és családja, valamint Bartáné Visnovszky Zsuzsanna, egyesületünk ellenőrző bizottságának elnöke kapta a Baglyasaljáért-díjat.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük