Adó 1 %

Tisztelt Támogatóink!

Egyesületünk 1996-ban alakult, 2016-ban ünnepeljük 20 éves fennállásunkat. A megalakuláskor célul tűztük ki, hogy feltárjuk és közkinccsé tesszük településünk múltjának gazdasági, közösségi és kulturális értékeit.

Segítjük a ma itt élők művelődési igényeinek kielégítését, értékeink védelmét, újak létrehozását, megismertetését. Ennek érdekében kiadványokat, újságot adunk ki, programokat szervezünk, dokumentum-filmeket készítünk és juttatunk el a helyi és országos médiákhoz.

Rendszeresen szervezünk kirándulásokat, közösségi szórakoztató összejöveteleket, megemlékezéseket, jótékonysági és ünnepi hangversenyeket, közhasznú munkaalkalmakat, stb.

Legjelentősebb rendezvényeink a Baglyasi Napok, a Bányásznap, az Idősek Karácsonya.

Kezdeményezésünkre került megrendezésre Baglyasalja első okleveles említésének, vagyis létrejöttének 700 éves évfordulójára emlékező rendezvénysorozat.

Segítjük az óvoda, iskola és a diákotthon pedagógiai munkáját, működését. Kapcsolatot tartunk a településen és a városban működő kulturális intézményekkel, civil szervezetekkel, művészeti csoportokkal.

Kérjük, Adója 1%-ának felajánlásával segítse Baglyasalja közösségi, kulturális életének gazdagítását, természeti és épített értékeinek védelmét, közbiztonságának javítását!

A BBK adószáma: 

18633461–1–12

Háromné Hídvégi Andrea a BBK  elnöke