VII. Nyárköszöntő

2023. 06. 10-én került megrendezésre a VII. Nyárköszöntő. A közönség részére próbáltunk változatos  programokat összeállítani, hogy megfelelő időtöltés  legyen idősek és fiatalok számára.

Miközben  a focicsapatok összemérték tudásukat a focipályán, a Diákotthon udvarán lázasan folyt  a főzőverseny. Az induló csapatoknak palócgulyást kellett készíteni, mely szakmai zsűrizésre került.

A színpadon eközben zenei, táncos fellépők szórakoztatták  az érdeklődőket. A kutyás bemutató lekötötte a közönség figyelmét a kutyák ügyessége és nyugalma figyelemreméltó volt.

A gyermekek rajzversenyen mutathatták meg ügyességüket és a legjobbak ajándékban részesültek. Volt számukra más tevékenység is lufi fújás, fakanál díszítés, szélforgó készítés  saját fantáziájuk szerint. Természetesen a közkedvelt ugrálóvár és csillám tetoválás sem  maradhatott el.

A rendezvényen egészségügyi szűréseket is igénybe lehetett venni. A nap végén díjazásra került a focibajnokság, főzőverseny és a rajzverseny a nyertesek átvehették jól megérdemelt  díjaikat.

A rendezvény támogatta Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata, helyi vállalkozók, magánszemélyek és az önkéntes munkát végzők. A Baráti Kör ezúton is szeretné megköszönni  mindenkinek az önzetlen segítséget.

H.H.A.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük