IV. Baglyasaljai Nyárköszöntő

Az idén június 9-én került megrendezésre a IV. Baglyasaljai Nyárköszöntő. Városrészünk képviselője Homoga László felkérésére a Baglyasalja Barátainak Köre szervezte az idei programokat.

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatása nélkül nem jöhetett volna létre ez a rendezvény, ezúton is köszönjük önzetlen segítségüket. Az almágyiak is elfogadták meghívásunkat, aminek különösen örültünk, mert szeretnénk fenntartani a jó kapcsolatot.

Igyekeztünk minél színesebb, érdekesebb programokat és fellépőket találni. Persze idén is a focié volt a főszerep „Városrészek Focibajnokságán” mérték össze tudásukat a csapatok. A Diákotthon udvarában különböző egyéni programok várták az érdeklődőket. A gyermekekre is gondoltunk így ők is sok mindent kipróbálhattak: arcfestést, kőfestést és akiknek rajzolni támadt kedvük ők is hasznosan tölthették idejüket. Az öreg tűzoltó autóban lehetőség nyílt mindent kipróbálni és felfedezni, hiszen egész nap rendelkezésünkre állt. Az ugrálóvár is népszerű program volt a kisebbek számára. Mindeközben a színpadon folyamatos zenés és táncos bemutatók váltották egymást a felnőttek szórakoztatására. Egészségügyi szűréseken vehettek részt az érdeklődők. Természetesen eközben a katlanban rotyogott a különféle gulyás, hogy a rendezvényen résztvevők egy finom ebédet is elfogyaszthassanak. Nem maradhatott el a harcművészeti-, kutyás-, és box bemutató sem, ami az évek során szinte állandó programmá vált.

Nagy örömünkre a programok jól sikerültek és sok mindenki figyelmét elnyerték fiataloknak és idősöknek egyaránt.
Rendezvényünket cégek, magánszemélyek, vállalkozók támogatták, akiknek ezúton is köszönjük az önzetlen segítséget.

Fótó: Szászi Géza

Háromné Hídvégi Andrea

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”267″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavetítés]” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük