Halloween

Az idén is megrendeztük a Töklámpás faragó versenyt, amely iránt a gyerekek nagy érdeklődést mutattak. A versenyen részt vettek a Baglyasi tagóvoda, Menedék Családok Átmeneti Otthona és a Diákotthonban lévő gyerekek. Megérkezésük után arcfestésben vehettek részt, kedves boszorkányunk segítségével átváltozhattak.

A résztvevők csapatokban dolgozva faraghatták ki a töklámpásaikat, amelynek fantáziájuk szabott határt. Az elkészült lámpásokba mécsest gyújtottak. A zsűri sötétben is megnézte a világító alkotásokat. A választás azonban nehéznek bizonyult így a meglepetéstortákból mindenki kapott.

Nagyon sokan támogatták rendezvényünket édességgel, rágcsálni valóval, amelyet a gyerekek között kiosztottunk a rendezvény végén.

A támogatóinknak ezúton is köszönjük a segítséget.

Háromné Hídvégi Andrea

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”273″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavetítés]” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük